Tuesday, August 17, 2010

/hihi Rasanya belum terlambat lagi kan nak wish selamat berpuasa kepada kawan-kawan..Semoga ibadat kita lebih baik dari yang lepas-lepas..

Hurmm...nampaknya..sejak 1 Ramadhan, my little oven tak berasap lah..hehe..cian dia..takpe2..kasik dia rehat..ye la, bila bulan puasa, kek2 ni tak berapa nak laku sgt..bila berbuka pun, mesti nak makan nasik, kurma, kuih-kuih tradisional, etc..

Apapun, dah buat list ni..planning nak try cuba resepi2 yang jumpa dalam internet..kalo ok, boleh la buat utk jamu tetamu masa Hari Raya nanti.

FLO's cooking n baking plan:
• kek pelangi
• roti jala
• cupcake - new recipe
• scones
• donat
• roti bun biasa

2 comments:

Nora a.k.a Aira said...

Salam Ramadhan. Selaamt berpuasa -)

Fae's Little Oven said...

Selamat berpuasa Nora :)

Post a Comment

 

Copyright 2010 Fae's Little Oven.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.